Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Brâncoveanu, detalii din culisele relației cu Andreea Marin: „Iubirea noastră are acum cei șapte ani de acasă”

Adrian Brâncoveanu, detalii din culisele relației cu Andreea Marin: „Iubirea noastră are acum cei șapte ani de acasă”
11

de Cristina Țapu,

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste discretă de dragoste de șapte ani, iar relația lor curge lin. Cei doi vorbesc la superlativ unul despre celălalt, iar în casa lor domnește armonia. Iată ce au declarat cei doi îndrăgostiți într-un interviu recent!

Adrian Brâncoveanu, detalii despre relația cu Andreea Marin

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au acordat un interviu Revistei Viva! în care au vorbit despre relația pe care o au și despre sentimentele profunde care îi leagă de șapte ani. Andreea susține că relația lor de bazează pe valori comune și prietenie, mai presus de orice. Ambii sunt capabil să se susțină reciproc la bine și la greu, iar comunicarea dintre ei are loc fără obstacole și orgolii.

„În opinia mea, respectul, comunicarea și sprijinul ar trebui să fie priorități clare în relația de cuplu. Mai mult de atât, ține de dialectica intimă dintre doi oameni, nu simt nevoia să vorbesc public mai mult despre noi doi”, a declarat iubitul Andreei Marin, în cadrul interviului.

andreea-marinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi. Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr”, a dezvăluit fosta prezentatoare.

Andreea Marin nu dorește să se recăsătorească

Chiar dacă recunoaște că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Marin menționează că s-au cunoscut în momente dificile, iar durerea a fost cea care i-a unit. Cu toate acestea, vedeta nu are în vedere căsătoria, chiar dacă este ferm convinsă că Adrian Brâncoveanu este bărbatul care îi face viața mai frumoasă și îi aduce zâmbetul pe buze.

Andreea Marin nu este de părere că niște acte pot ține oamenii împreună și nici nu crede că acestea aduc fericirea în cuplu, așadar nu ia în calcul să ajungă prea curând în fața ofițerului Stării Civile.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, declară Andreea Marin.

Violeta are o relație apropiată cu iubitul mamei sale, dar și cu soția tatălui său, artista Lavinia Pîrva. Prezentă la un eveniment monden, Violeta a fost întrebată despre relația pe care o are cu iubitul mamei sale, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul cât se poate de amuzant.

„Sunt foarte fericită că a ajuns și Adi, care s-a întors acum din Israel. Este un ursuleț, dar foarte înalt”, a declarat Violeta Bănică, conform Wowbiz.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton