Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin, ședință foto inedită. Ce sfaturi are pentru fani. „Ziua va fi mai bună așa”

Andreea Marin, ședință foto inedită. Ce sfaturi are pentru fani. „Ziua va fi mai bună așa”
8

de Andra Stana,

Andreea Marin și-a uimit fanii cu ultimele imagini postate online. Fosta Zână a surprizelor le-a oferit fanilor câteva sfaturi pentru o stare de spirit mai bună.

Andreea Marin, sfaturi importante pentru fani

În mediul online, Andreea Marin s-a lăudat cu o stare de spirit foarte bună, în contrast total cu vremea mohorâtă de afară. Totodată, vedeta și-a îndemnat fanii să zâmbească mai mult și să se joace cu viața.

Bună dimineața, joacă-te cu viața! Măcar din când în când. Păi până când o viață serioasă?! Zâmbește, ziua va fi mai bună așa!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin, ședință foto inedită. Ce sfaturi are pentru fanii eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„O doamnă frumoasă! Bună dimineața”, „Superbă”, Superbă zâno”, „Bună dimineata! Mi-ai oferit motivatia perfecta intr-o zi cu examene. Multumesc, o zi minunata, Andreea, o zi minunata tuturor!” sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea fanilor de pe Facebook.

Andreea Marin a suferit de depresie când era căsătorită cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a mărturisit că a suferit de depresie pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică. În podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit despre acest moment de cumpănă, dar și despre ce a motivat-o să meargă la psiholog.

Totul s-a petrecut pe vremea când Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, avea doar câteva luni.

„Am fost și la psiholog și la psihiatru pentru că eu am trecut, din păcate, prin experiența depresiei și am fost nevoită să ies din asta și doar așa s-a putut, cu ajutorul specialistului.

S-a întâmplat când era Violeta mică și nu cred că știm de unde vine depresia. E o boală care se insinuează perfid în mintea noastră și apoi în interiorul nostru. Ca să dau așa câteva simptome pentru a fi mai ușor de recunoscut: insomnii, te trezești dimineața și deja ești cu ochii în lacrimi și nu știi de ce pentru că nu ți s-a întâmplat nimic peste noapte ca să plângi la prima oră a dimineții, ești pur și simplu nefericit de când deschizi ochii, o furtună interioară te apucă din când în când ca o gheară care îți strânge pieptul și o durere interioară, dar nu știi neapărat de ce.

Adică nu ai o nemulțumire în realitate atât de puternică, care să te ducă acolo. În cazul meu, aveam casă, aveam masă, aveam familie, aveam un copil mic, care a fost motivația mea să lupt.

A fost extraordinară motivația asta, să am un bebeluș”, a declarat Andreea Marin.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton