; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin

Andreea Marin regretă mariajul cu Tuncay Ozturk: „Prefer să uit!”. Ce spune despre Ștefan Bănică

02 April 2021

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu Cristian Gheorghiță (Andreea avea 21 de ani când s-a măritat prima oară, n.r.), apoi cu Ștefan Bănică și a treia oară cu Tuncay Ozturk. Recent, vedeta tv a decis să dea cărțile pe față și să spună cu subiect și predicat ce simte acum pentru foștii soți și despre mariajele cu ei. 

Andreea a făcut declarații surprinzătoare despre căsniciile ei cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk, iar despre acesta din urmă a spus clar că a fost o greșeală. Andreea Marin (46 de ani) a afirmat că a fost mereu o femeie de carieră, iar unul dintre soți s-a folosit de celebritatea ei pentru a câștiga și el notorietate. 

Mariajul ei cu terapeutul turc Tuncay Ozturc a durat 3 ani, iar el a devenit cunoscut în urma relației cu Zâna Surprizelor, scrie Viva.

În cadrul emisiunii pe care Mădălin Ionescu o moderează la Metropola TV, vedeta a declarat că preferă să șteargă din memorie anii în care a fost soția lui Tuncay: 

„Să uităm a treia căsătorie. A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit', au fost cuvintele Andreei Marin.

Ce spune despre căsnicia cu Bănică

Andreea Marin a mai mărturisit faptul că decizia despărții – mereu definitivă și fără urmă de îndoială – a fost mereu luată de ea. Iar dacă de cel de-al treilea soț nu mai vrea să vorbească, în ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică, Andreea spune că îl respectă, cu atât mai mult cu cât este tatăl fiicei sale Violeta.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram destul de cunoscută și eu. Nu era nicio atracție pentru mine faptul că era cunoscut sau nu. Nu mă speria că avea renume de cuceritor. Pentru mine, el (n.r.: Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine’, a mărturisit Andreea Marin.

„Tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu și trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Nu trăiesc deloc în trecut. La ce bun să te tot întorci în urmă? Chiar și regretul, nu văd niciun rost’, a mai spus Andreea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare