; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin Bănică: Primele impresii din Ciad

15 May 2012

Pentru prima ediție a emisiunii „Trezește România', care va fi difuzată la Realitatea TV începând din 1 iunie, Andreea Marin a făcut o călătorie în Ciad. În inima junglei africane, ea a făcut cunoștiință cu un stomatolog român, care și-a dedicat viața oamenilor din zonele defavorizate ale lumii.

Prezentatoarea tv a făcut primul popas în aeroportul din Roma, unde și-a cumpărat un „carnețel norocos', pe care îl folosește mereu pe post de jurnal de călătorie.

„Așa s-au adunat carnețele colorate din întreaga lume, le cunosc după cotor, după miros, doar la atingere…', a povestit Andreea.

Mai târziu, ajunsă în Ciad, ea s-a urcat într-o mașină „care mergea la fel de bine precum o căruță'. Cât despre șoferul african, Andreea a povestit că: „Umorul și detașarea sunt contrastul atât de necesar pentru a rezista în fața vieții aride pe care populația de acolo o trăiește'.

Pentru prima parte a interviului, echipa „Trezește România' a fost nevoită să improvizeze un studio de televiziune folosind cărămizi pe post de scaune.

„Pot spune că a meritat din plin efortul de a călători o zi și jumătate pentru a-l întâlni pe acest om extraordinar, a fost o experiență de neuitat și o lecție de viață, veți înțelege mai bine de ce spun asta pe 1 iunie, când veți afla întreaga sa poveste', a spus Andreea Marin Bănică.

img_6511-poza-din-timpul-interviului

Picture 1 of 6

Citește și:

Andreea Marin: „Trezește România' începe pe 1 iunie

Mihaela Rădulescu va fi colegă de post cu Andreea Marin!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare