; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin, primele declarații despre iubitul fiicei sale Violeta e destul de rușinoasă

Andreea Marin, primele declarații despre iubitul fiicei sale: „Violeta e destul de rușinoasă”

03 June 2021

Andreea Marin se poate lăuda, la ora actuală, cu o viață perfectă, atât pe plan profesional, cât și personal. Are un proiect la postul public de televiziune și trăiește o poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Cu toate acestea, fiica ei o face să fie cu adevărat mândră.

Deși și-a obișnuit fanii cu o prezență discretă și, prin urmare, puține detalii referitoare la viața ei personală, Andreea Marin a oferit totuși, de curând, câteva amănunte despre viața ei amoroasă și despre fiica ei și a lui Ștefan Bănică, Violeta, scrie libertatea.ro.

 Vezi galeria foto >

Vedeta TVR a mărturisit că este mândră de Violeta și de parcursul fiicei sale, de notele pe care cea mică le primește la școală.

Fiica Andreei a împlinit deja 13 ani, dar nu are încă un iubit. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize' a mărturisit că se pregătește pentru momentul în care Violeta va veni acasă cu primul său iubit.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc.

Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!', a declarat Andreea Marin la „Exclusiv VIP', emisiune din grila Prima TV.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare