Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin, primele declarații despre iubitul fiicei sale: „Violeta e destul de rușinoasă”

Andreea Marin, primele declarații despre iubitul fiicei sale: „Violeta e destul de rușinoasă”
5

de Redactia Tvmania

Andreea Marin se poate lăuda, la ora actuală, cu o viață perfectă, atât pe plan profesional, cât și personal. Are un proiect la postul public de televiziune și trăiește o poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Cu toate acestea, fiica ei o face să fie cu adevărat mândră.

Deși și-a obișnuit fanii cu o prezență discretă și, prin urmare, puține detalii referitoare la viața ei personală, Andreea Marin a oferit totuși, de curând, câteva amănunte despre viața ei amoroasă și despre fiica ei și a lui Ștefan Bănică, Violeta, scrie libertatea.ro.

Andreea Marin are motive de mândrie. Cum arată acum fiica ei, Violeta (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Vedeta TVR a mărturisit că este mândră de Violeta și de parcursul fiicei sale, de notele pe care cea mică le primește la școală.

Fiica Andreei a împlinit deja 13 ani, dar nu are încă un iubit. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” a mărturisit că se pregătește pentru momentul în care Violeta va veni acasă cu primul său iubit.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc.

Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a declarat Andreea Marin la „Exclusiv VIP”, emisiune din grila Prima TV.

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton