; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea marin emisiune 32

Andreea Marin: „Nu am mai vrut să trăiesc!”

28 October 2013

andreea-marin-emisiune-32Andreea Marin a dezvăluit aseară, la „Preţuieste Viaţa', că a traversat o perioadă de depresie ce a făcut-o la un moment dat să nu mai vrea să trăiască.

„Depresia este ca o gheară ce îţi prinde sufletul. Nu dormi, nu mănânci sau poate mănânci prea mult, plângi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trăi. Este foarte grav. Depresia nu este o vină, este o boală care are nevoie de ajutorul specialiştilor.

Se poate să ajungi în momentul în care nu mai vrei să trăieşti

Eu am trecut printr-un astfel de moment. Părea că totul e în regulă, dar nu am mai vrut să trăiesc. Am avut norocul să ajung la specialist la timp. Poate că nu aş mai fi fost în viaţă acum. Ştim bine povestea Mădălinei Manole şi sunt atâtea poveşti ştiute şi neştiute', a mărturisit Andreea Marin.

În cadrul celei de-a doua ediţii a emisiunii ei de la TVR1, Andreea Marin, alături de cinci experţi, Sorin Duţoiu, Eliza Rogalski, Sorin Păun, Dana Barbu şi Ramona Lăcătuş, schimbă în bine vieţile unor români ce au realizat fapte măreţe, dar care au şi trecut prin perioade de mari încercări.

„Preţuieşte Viaţa' este difuzată în fiecare duminică seară, la TVR 1 şi TVR International, de la ora 20.45.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare