; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin: „Nimeni nu-mi doreşte binele”

30 January 2013

Marţi seară, de la ora 21:30, Look TV a difuzat prima parte a interviului cu Andreea Marin, realizat de ziarista Roxana Iliescu. Partea a doua este programată pentru această seară, de la 21:30.

Cea mai mediatizată persoană publică a momentului a vorbit, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Look Monden', despre motivele pentru care preferă să nu discute public despre separarea dintre ea şi Ştefan Bănică.

Andreea Marin a ţinut să menţioneze că nu suferă de secretomanie' şi că amândoi au ales această cale datorită educaţiei şi respectului pentru ei înşişi:

Noi nu considerăm că a-ţi spăla rufele în public e o plăcere şi nu considerăm că în modul acesta le facem vreun cadou copiilor noştri care, peste timp, vor citi (…) eu aşa am fost educată, să nu dau în cel lângă care am stat, nu-i aşa?!, o perioadă bună şi frumoasă din viaţa şi din tinereţea mea.'

Nici până în ziua de astăzi nu se ştie unde ne-am căsătorit cu adevărat'

În privinţa discreţiei de care a dat dovadă pe tot parcursul relaţiei sale cu Ştefan Bănică, încă de la început, Andreea a povestit cum şi de ce au preferat să se izoleze de ochii publicului:

Nici până în ziua de astăzi nu se ştie unde ne-am căsătorit cu adevărat, vă spun sincer că nu se ştie, de exemplu, în ce biserică am fost împreună, în ce ţară, sunt doar speculaţii şi n-a fost nici măcar nimerit adevărul.

Aşa că noi am fost pe această linie de la început, e o alegere pe care o faci în viaţă, cu bune şi cu rele, pentru că orice alegere faci, are şi partea pozitivă, şi partea mai puţin plăcută. Aceasta este alegerea noastră.'

Nu prea îi pasă de ce se discută în presă

Întrebată ce crede despre tot ce s-a scris şi discutat în presă în ultimele zile despre ea, vedeta a replicat:

Nu prea îmi pasă. Pentru că nimeni, în afara cercului meu restrâns, nu-mi doreşte cu adevărat binele. Nimeni dintre cei care au din bârfă un obicei nu se gândesc la binele copilului meu sau cum să facă să mă ajute, nu, pentru ei e o distracţie, pentru mine ceea ce se întâmplă este viaţă.'

Andreea Marin a mai precizat faptul că în toate aceste zile a fost doar o mamă care a avut grijă cum a putut şi a ştiut mai bine de copilul ei:

Am fost mamă, n-am fost vedetă, n-am fost om de televiziune, am fost mamă şi atât. Şi, ca o mamă care gândeşte normal, mi-am protejat copilul, aşa cum am crezut eu de cuviinţă. (…) Tot ce am simţit instinctiv a fost să-mi strâng copilul în braţe, care plângea, care s-a speriat îngrozitor, se băgase cu căpuşorul în mine, sincer, nu mai gândeşti logic…'

E un fel de execuţie în piaţa publică?'

Despre momentul când se afla în maşină şi a fost, pur şi simplu, hărţuită de jurnalişti, iar tot ce auzea erau ţipete şi lovituri în autoturism, vedeta s-a întrebat retoric, cu revoltă în voce:

Pentru ce toate astea, unde ne aflăm aici, la război? E un fel de execuţie în piaţa publică? Nu e clar că nu vreau, din moment ce nu ies din maşină?'

În partea a doua a acestui interviu, care se va transmite astăzi, de la ora 21:30, Andreea Marin va invita publicul să experimenteze cum este să se afle în locul ei şi va dezvălui ce îşi doreşte pentru viitorul fetiţei ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare