; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin

Andreea Marin ne invită să ne apucăm de grădinărit

01 April 2016

Cu optimismul şi pofta de viaţă care o caracterizează, Andreea Marin ne aşteaptă duminică să luăm o gură de… oxigen. La prima întâlnire din luna aprilie, vedeta ne pofteşte… afară. Şi nu pentru că nu ar fi o gazdă bună, ci pentru că primăvara este anotimpul ideal să regăsim bucuria de a petrece timp în natură şi să profităm de ceea ce ne oferă ea. Preţuieşte viaţa!' este îndemnul pe care Andreea Marin ni-l adresează şi duminica aceasta, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. Emisiunea poate fi văzută şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

[Not a valid template]

După o primă ediţie în care a adus emoţie, sfaturi utile şi poveşti inspiraţionale, Andreea Marin lansează, pe 3 aprilie, o campanie menită să ne apropie de natură, să ne ajute să ne întoarcem la rădăcini şi la forţa vindecătoare a plantelor, să redescoperim hrana sănătoasă care creşte sub ochii şi cu ajutorul mâinilor noastre. „Plecăm din grădina mea, dar extindem experimentul meu personal la nivel naţional. Cum? Veţi vedea duminică, la ora 17.00, pe TVR 1', promite Andreea, invitându-ne totodată să ieşim în grădină şi să ne apucăm de treabă.

Tot atunci, telespectatorii au ocazia să urmărească un interviu cu un chirurg emerit, cunoscut la nivel mondial, venit din străinătate la Bucureşti special pentru această filmare. Discuţia se concentrează pe o temă cu greutate: cancerul.

„Nu va lipsi povestea-inspiraţie, nici incursiunea în viaţa mea, cu normalitate, adică exact ceea ce am uitat să preţuim în goana vieţii de astăzi: frumosul, echilibrul, firescul, mai dezvăluie vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare