Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Femeia a murit când prezentatoarea avea nouă ani

Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Femeia a murit când prezentatoarea avea nouă ani
13

de Cristina Țapu,

Andreea Marin este una dintre vedetele care povestește adesea despre momentele importante din viața sa. Fosta prezentatoare a rememorat de numeroase ori clipele petrecute alături de mama sa, care a murit la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier cumplit. Iată ce mesaj emoționant a scris Andreea Marin pe pagina personală de Instagram.

Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria mamei sale

Prima dată când a experimentat suferința a fost în momentul în care mama sa a pierit la doar 36 de ani, într-un accident rutier. Mama Andreei, de profesie inginer mecanic, se remarca prin romantismul ei incurabil, fiind o persoană sensibilă și veselă, conform fostei prezentatoare.

Destinul i-a fost curmat de către un accident, iar Andreea Marin a scris pe 1 martie un mesaj emoționant adresat mamei sale.

Andreea Marin și mama eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Mulțumesc, mamă pentru că m-ai învățat să prețuiesc viața! Mi-ai devenit înger când aveam 9 ani, dar cu tine am învățat să dăruiesc Mărțișorul cu dragoste, să am încredere în mine și să fiu generoasă cu ceilalți, să văd frumusețe acolo unde doar o poți bănui, să mângâi clapele pianului și să mă încarc cu sunetele pe care mi le oferă în dar, să am grijă de mine, de sănătatea mea, pentru că numai astfel pot fi izvor de bine pentru alții.

Cu tine, am învățat zborul, căci cum altfel poți vorbi cu un înger, dacă nu privind mereu către cer și deschizându-ți aripile?”, a scris Andreea Marin în dreptul unei imagini în care apare cântând la pian pe vremea în care era doar o copilă.

Andreea Marin s-a confruntat cu depresia

Andreea Marin s-a confruntat cu depresia în trecut și a cerut ajutorul unui specialist pentru a putea procesa stările prin care trecea. Se afla în fața televizorului și urmărea analiza unui psiholog referitor la sinuciderea Mădălinei Manole.

Atunci a observat că simptomele pe care le afișa Mădălina coincideau cu stările pe care ea, la rândul ei, le experimenta. Epuizarea, incapacitatea de a se odihni oricât ar fi fost de obosită, o stare nejustificată de tristețe, toate au reprezentat semnale care au făcut-o să apeleze la ajutorul unui specialist.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton