Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua iubitului Adrian Brâncoveanu. Ce răspuns i-a oferit afaceristul

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua iubitului Adrian Brâncoveanu. Ce răspuns i-a oferit afaceristul
14

de Cristina Țapu,

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de șapte ani, iar povestea lor de dragoste este una discretă. Recent, afaceristul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fosta prezentatoare a profitat de ocazie pentru a-i transmite și în mediul online cele mai bune gânduri.

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua iubitului Adrian Brâncoveanu

Pe 1 iulie, Adrian Brâncoveanu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andreea Marin a distribuit pe contul personal de Instagram un mesaj adresat bărbatului care îi este alături de mai bine de șapte ani. „Privește mereu spre lumină, dragostea mea! Mulți ani și buni vor veni!”, a fost mesajul fostei prezentatoare.

Adrian nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns printr-un mesaj public, prin surprinderea fanilor: „Ești parte din lumină și ochii nu mi-au obosit!”

adrian-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Andreea recunoaște că între ei nu a fost dragoste la prima vedere și menționează că s-au cunoscut în momente dificile, iar durerea a fost cea care i-a unit. Cu toate acestea, vedeta nu are în vedere căsătoria, chiar dacă este ferm convinsă că Adrian Brâncoveanu este bărbatul care îi face viața mai frumoasă și îi aduce zâmbetul pe buze.

După două căsătorii nereușite, Andreea Marin și-a regăsit liniștea și fericirea în relația cu Adrian Brâncoveanu. De mai bine de șase ani, vedeta trăiește o poveste de iubire care îi aduce împlinire, însă nu intenționează să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Ce diferență de vârstă este între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin nu este de părere că niște acte pot ține oamenii împreună și nici nu crede că acestea aduc fericirea în cuplu, așadar nu ia în calcul să ajungă prea curând în fața ofițerului Stării Civile.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire minunată alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul său cu aproape 11 ani mai tânăr.

Fosta vedetă de la TVR a afirmat că discrepanța de vârstă nu constituie o provocare pentru ea și că se simte împlinită și fericită în această relație, din toate punctele de vedere.

„Bătrânica se ține bine”, a declarat Andreea Marin și a subliniat, încă o dată, că înțelegerea într-un cuplu nu ține cont de vârstă, ci alte criterii sunt importante pentru reușita unei relații.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton