; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roata Norocului   editie speciala 1

Andreea Marin joacă la ,,Roata norocului” în seara de Paște

28 April 2016

Andreea Marin este concurenta specială în ediția de Paște, la ,,Roata norocului'. Invitata lui Bursucu și a Anei-Maria Barnoschi este foarte entuziasmată de participarea la emisiune, mai ales că prin prezența ei poate ajuta o familie aflată în dificultate.

Roata Norocului - editie speciala 1

Vedeta concurează pentru o familie nevoiașă, formată din șapte membri, care locuiesc împreună într-o singură cameră, copiilor fiindu-le greu să învețe într-un astfel de mediu. Din veniturile foarte mici, părinții nu își permit să le cumpere micuților lucrurile de care aceștia au nevoie.

Roata Norocului - editie speciala

„Am venit la «Roata norocului» pentru un băiețel care provine dintr-o familie cu șapte membri care locuiesc într-un fost bloc de nefamiliști, se încălzesc doar cu un calorifer electric, o plită care stă la intrare este în loc de aragaz, baia e la comun, în hol. Știu că Marian își dorește să facă sport de performanță, îl susțin și voi încerca să câștig cât mai multe premii pentru el', a spus Andreea Marin.

Aflați cum s-a descurcat Andreea Marin în prima zi de Paște, duminică, de la ora 20.00, o ediție de colecție Roata norocului'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare