Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin, invitată specială în prima ediție de la „Săriți de pe fix!”. La ce probe a fost supusă vedeta

Andreea Marin, invitată specială în prima ediție de la „Săriți de pe fix!”. La ce probe a fost supusă vedeta
11

de Cătălina Matei,

În seara aceasta, la Pro TV, se difuzează prima ediție a show-ului de comedie „Săriți de pe fix!”, al cărui gazdă este Cabral. Pe lângă invitații permanenți ai emisiunii, în nebunia formatului vor intra și alte vedete. Primul oaspete special este Andreea Marin.

Emisiunea „Săriți de pe fix!”, o adaptare a formatului „Anything Goes”, și are 10 invitați permanenți (8 în fiecare ediție) care vor fi puși la grea încercare de Cabral, prezentatorul emisiunii. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate vor trebuie să „cânte” după cum dirijează Cabral, iar repetițiile nu au fost acceptate. Totul s-a filmat din prima, indiferent de rezultatul final.

Andreea Marin dansează pe Planul Înclinat de la „Săriți de pe fix!”

Invitații au improvizat în platouri special construite pentru acest show. Cea mai mare provocare a comedianților din show-ul „Săriți de pe fix!” a fost Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații au interpretat personaje într-o serie de scenete. 

Andreea Marin este invitata specială a primei ediții a emisiunii „Săriți de pe fix!”, care se va difuza în această seară la Pro TV, 14 septembrie, de la ora 21.30.

În seara asta, distracție maximă, râs cu poftă și suspans la PRO TV, sunteți cu noi? “Săriți de pe fix!”, azi, la 21:30 ! Vă aștept!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook, unde a și postat câteva fotografii surprinse în platoul emisiunii de la Pro TV.

Din ele, putem să vedem că una dintre probele pe care vedeta le-a încercat a fost chiar Planul înclinat, unde l-a avut ca partener de dans pe actorul Paul Ipate.

Andreea Marin, invitată specială în prima ediție de la „Săriți de pe fix!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial: în Franța a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la sezonul 9, pe Rai 2 înregistrând cifre record în 2023.

Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton