Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin, întrebată dacă ar lucra cu Ștefan Bănică într-un proiect TV. Ce a răspuns vedeta

Andreea Marin, întrebată dacă ar lucra cu Ștefan Bănică într-un proiect TV. Ce a răspuns vedeta
9

de Roxana Mirea,

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „Teo Show”, acolo unde a fost supusă unei serii de întrebări mai incomode. Ea a participat la rubrica "Răspunde sau mănâncă", alături de Teo Trandafir. Cele două au făcut dezvăluiri inedite, iar Andreea Marin a vorbit și despre fostul soț, Ștefan Bănică și a spus dacă ar lucra cu el într-un proiect TV.

Andreea Marin, dezvăluiri la „Teo Show”

Andreea Marin a acceptat provocarea lansată de Bursucu atât pentru ea, cât și pentru colega lui, Teo Trandafir, de a răspunde la câteva întrebări incomode, sau în caz contrar de a gustă din mâncărurile mai puțin agreabile. Bursucu le-a întrebat pe cele două ce parte a corpului ar schimbă-o. Teo Trandafir a răspuns fără să ezite.

Sânii! Sâ ni gândim un pic, cum ar zice Andreea Marin! Mai mărunți! Ea când vorbește în mod normal, în viața ei particulară, ea vorbește foarte moldovenește! Foarte moldovinește! Eu când am auzit-o prima oară mi-a căzut capul! Vreau să-mi fac balcoane! Dar mici! Nu de toți banii! Am un estetician care nu face de toți banii! Mi-e frică de anestezia generală!„, a spus Teo Trandafir, potrivit kanald.ro.

Pe de altă parte, Andreea Marin a spus că și-ar dori să schimbe unghiile pentru că nu le poate avea mai mari, având în vedere că ea cântă la pian.

Eu, unghiuțele! Unghiuțele astea dacă ar mai crește și ele puțin! Eu cânt la pian și n-am cum! Nu pot să am unghiile lungi! Și mereu am o dorință neîmpărtășită și mereu zic, lasă că-mi iau eu o vacanță și fac treaba asta! E o treabă așa de obișnuită!„, a spus Andreea Marin.

andreea-marin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Marin, dacă ar lucra cu Ștefan Bănică într-un proiect TV

În continuare, Bursucu a continuat seria întrebărilor incomode. El a întrebat-o pe Andreea Marin dacă ar acceptă sau nu să fie prezentă la masă juriului alături de Ștefan Bănică într-un show de televiziune. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a mărturisit că ar accepta. Andreea Marin a precizat că ea și Ștefan Bănică s-au despărțit doar în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu ar putea să lucreze împreună.

De ce nu! Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată! Dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții! Da, bineînțeles! Nu e nicio problemă! Teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple„, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți și au o fată împreună, pe Violeta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton