Homepage  / Vedete româneşti

Imagini din curtea casei Andreei Marin. Vedeta și-a creat un adevărat colț de Rai. Zeci de trandafiri și copaci înfloriți

Imagini din curtea casei Andreei Marin. Vedeta și-a creat un adevărat colț de Rai. Zeci de trandafiri și copaci înfloriți
14

de Cristina Țapu,

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, este implicată în numeroase proiecte, dar are timp să se ocupe și de grădina sa, de care este foarte mândră. Imagini spectaculoase din grădina fostei prezentatoare TV!

Imagini din curtea casei Andreei Marin

De ani de zile, Andreea Marin împreună cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, locuiesc într-o vilă situată în cartierul Pipera din București, alături de fiica ei Violeta, rezultată din căsătoria anterioară cu Ștefan Bănică Jr.

În anul 2021, casa a fost supusă unor renovări ample, sub îndrumarea vedetei. În prezent, Andreea Marin este foarte mândră de grădina sa, în care cultivă numeroase fructe și legume.

andreea-marin-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Curtea casei s-a transformat într-un adevărat paradis, devenind un loc de relaxare idilic în care frumusețea naturală și confortul se întâlnesc într-o armonie perfectă. Prin intermediul renovărilor și investițiilor realizate în 2021, Andreea Marin a modelat un spațiu care emite rafinament și bun gust.

„După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt, în sfârșit, parfumul grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile. Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale. O zi frumoasă tuturor!”, scria Andreea Marin, în dreptul mai multor imagini realizate în curtea casei sale.

În curtea casei, vedeta se bucură de o varietate impresionantă de flori. În plus, Andreea Marin are un măslin, diverse plante aromatice precum și culturi de spanac, salată, mărar și chiar numeroase răsaduri de roșii.

Violeta Bănică locuiește alături de mama sa și iubitul său, afaceristul Adrian Brâncoveanu

În 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat, iar de atunci artistul trebuie să plătească lunar o sumă fostei sale soții pentru întreținerea fiicei lor, Violeta. Această sumă reprezintă, de fapt, pensia alimentară stabilită în urma divorțului lor.

andreea-marin-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Conform Cancan, artistul plătește 1.500 de euro lunar pensie alimentară Violetei, fiica pe care o are din relația cu Andreea Marin. Adolescenta locuiește alături de mama sa și de iubitul acestuia, afaceristul Adrian Brâncoveanu.

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, are planuri mari de viitor și învață intens pentru a urma Facultatea de Drept. Fiica Andreei Marin speră că, într-o zi, va trăi în New York, Statele Unite ale Americii și își dorește ca fratele său vitreg, Radu, să i se alăture. 

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton