; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin

Andreea Marin i-a cerut numărul de telefon unui concurent de la “Top Chef”

11 November 2013

În ediţia a patra de „Top Chef' – emisiune nominalizată la Premiile TVmania-, invitatul special va fi Andreea Marin. Astfel că, în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, cei 12 concurenţi rămaşi în concurs vor avea ocazia să o răsfeţe pe “zâna surprizelor” cu preparatele pe care ea le-a propus.

[Not a valid template]

Bucătarii au fost provocaţi să gătească sarmale tradiţionale alături de alte două preparate: “Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele”, a mărturisit invitata.

Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, a impresionat-o pe Andreea cu preparatele pe care el şi colegii lui le-au făcut. Faptul că este din Roman, oraşul în care şi invitata serii s-a născut, l-a ajutat să o impresioneze cu reţetele specifice zonei:

“Mi-ai trezit emoţii mari, bunicul meu mânca aşa, mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Uite, chiar m-am emoţionat., a spus Andreea Marin.

Ineditul preparatului a fost chitanul, pâinea reinterpretată specifică zonei moldoveneşti, preparat cu care Andreea a fost de-a dreptul cucerită: “Auzi, îmi dai şi mie numărul tău de telefon?”

În ediţia 'Top Chef' ce va fi difuzată în această seară de la ora 20.30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla care au fost preparatele cu care  Andreea Marin a fost impresionată, dar şi ce au avut concurenţi de spus atunci când au aflat pentru cine vor găti.

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare