; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Generatiile tvr andreea marin carmen movileanu mircea radu cristian topescu

Andreea Marin, gazda ediției de astăzi a emisiunii „Generaţiile TVR”

02 November 2016

Emisiunea „Generațiile TVR' din această seară o va avea drept gazdă pe Andreea Marin. Aceasta îi va incita la mărturisiri de suflet pe Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu.

generatiile-tvr-andreea-marin-carmen-movileanu-mircea-radu-cristian-topescu

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20.00, urmăriţi cea de-a treia ediţie a emisiunii Generaţiile TVR' – programul în care telespectatorii români sunt părtaşi la dialogul dintre oamenii de televiziune  de ieri şi de astăzi.

Este important ca voi, telespectatorii noştri, să ştiţi un lucru la care prea puţin v-aţi gândit până acum: că şi voi aţi scris istoria vieţilor noastre, întorcându-vă către noi cu aplauze, cu scrisori, cu gânduri bune, cu critică – toate ne-au ajutat să evoluăm. Cu idei, cu inimile voastre mari şi cu răspunsuri pe care doar la voi – noi, oamenii de televiziune, le puteam găsi' – se confesează Andreea Marin în această săptămână la Generaţiile TVR'.

La rândul său, Cristian Ţopescu este de părere că televiziunea publică are rolul de a distra oamenii într-un mod decent:

„Datoria televiziunii publice nu este de a ne arăta neapărat, scuzaţi expresia, chiloţii', ci de a distra oamenii într-un mod decent, care să meargă la inima telespectatorului fără să-l şocheze neapărat prin apariţii extravagante Aproape în toate ţările lumii există o televiziune naţională. Ea este un instrument public, cum se spune, care îi ajută pe oameni să înţeleagă ce se întâmplă în jurul lor, să comenteze evenimentele de actualitate şi, în final, să înţeleagă că în afară de televiziunile particulare care au drept scop comercial, televiziunea publică are un scop educativ, instructiv, distractiv', a declarat Cristian Țopescu.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă vin la „Generaţiile TVR'

2. Cătălin Măruță revine la TVR, în calitate de invitat, la „Generațiile TVR'

3. Ionuţ Cristache (ex Antena 3) se alătură echipei TVR 1

4. Eurovision-ul şi Campionatul Mondial de Fotbal se vor vedea la TVR 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare