; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea marin si oana turcu

Andreea Marin este invitata Oanei Turcu, sâmbătă, la “Refresh”

28 February 2014

andreea marin si oana turcuDe 1 martie, Andreea Marin este invitata Oanei Turcu. De la ora 16.00, pe Antena Stars, fosta Zână a Surprizelor va vorbi despre programul ei de detoxifiere, despre familie şi despre relaţia cu actualul ei soţ.

„Nu întotdeauna trebuie să dăm vina pe partenerul de viață. Dacă ai o problemă, mergi la psiholog, care te trimite la psihiatru. Nu înseamnă ca ești nebun. Nu e o rușine sa recunoști o boală'.

Pentru că avea mari dureri de spate, Andreea a mers la o clinică în Turcia, acolo unde l-a întâlnit pe viitorul ei  soţ.  „Soţul meu m-a învăţat foarte multe lucruri. El este și osteopat, nu doar fizioterapeut. Acum suntem împreună pasionaţi de o viață sănătoasă. E foarte important să ai dialog. Iar dialogul nu poate exista dacă nu există interese comune. Și mai contează să nu existe orgolii'.

Despre relaţiile dintre femei şi bărbaţi, Andreea Marin recunoaşte la „Refresh by Oana Turcu'. „Am trăit povestea aia cu “fă un pas în spate pentru ca partenerul de viață să se simtă important”. Un bărbat e sau nu bărbat. Nu trebuie să faci tu un pas în spate pentru asta. Nu trebuie sa acţionezi sub potențialul tău, ca femeie, pentru a-i face pe plac unui bărbat. Un bărbat inteligent te apreciază pentru ceea ce ești și te iubește pentru ceea ce ești'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare