; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea marin si tuncay

FOTO. Andreea Marin și Tuncay Ozturk divorțează după nici trei ani de căsătorie

27 October 2016

După aproape trei ani de căsnicie, Andreea Marin a anunțat în această dimineață că divorțează de soțul său, medicul turc Tuncay Ozturk. 

În mesajul postat pe pagina ei de Facebook, vedeta tv recunoaște că nu a fost ușor să renunțe la mariajul cu Tuncay Ozturk și își dorește să nu dea alte amănunte despre acest subiect în presă.

Iată anunțul făcut de vedetă în urmă cu puțin timp:

„Oameni dragi,

Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumina, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind.'

De asemenea, ieri, Andreea Marin a mai postat pe contul personal de Facebook o imagine la care a adăugat următoarele cuvinte, un citat din poetul Rumi:

„Doamne, ia-mi sufletul în locul acela unde pot vorbi fără cuvinte…'.

Nunta Andreei Marin şi a lui Tuncay Ozturk a avut loc în Qatar, în iarna anului 2013, în ziua în care Marin împlinea 39 de ani (pe 22 decembrie), după nici un an de relație.

Andreea Marin este la cel de-al treilea divorț. Ea are o fetiță, Violeta, născută în timpul căsătoriei de 7 ani cu Ștefan Bănică.

 

[Not a valid template]

sursa foto: www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Andreea Marin: Mi-a prins bine munca asiduă după ce tata a plecat dintre noi'

2. Andreea Marin ne invită să ne apucăm de grădinărit

3. Andreea Marin vorbește acasă cu soțul ei și în limba turcă

4. Andreea Marin are un colț de rai acasă: „Visul soțului meu, o microfermă'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare