Homepage  / Vedete româneşti

Care este motivul pentru care Andreea Marin ajunge să se certe cu fiica sa adolescentă: „Nu este deloc ușor”

Care este motivul pentru care Andreea Marin ajunge să se certe cu fiica sa adolescentă: „Nu este deloc ușor”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Marin are toate motivele să fie mândră. Fiica sa, Violeta, este o adolescentă frumoasă, inteligentă, pasionată de voluntariat. Cu toate acestea, există și momente tensionate între cele două. Iată de la ce pornesc cele mai multe dintre conflictele care au loc între ele, conform fostei prezentatoare.

Care este motivul pentru care Andreea Marin ajunge să se certe cu fiica sa

La aproape 50 de ani, Andreea Marin înflorește atât pe plan profesional, cât și personal, având în vedere că se bucură de succes și are o fiică, Violeta, care îi aduce bucurie în fiecare zi.

Fiica sa, în vârstă de 16 ani, se pregătește să absolve liceul și a participat recent la un eveniment de voluntariat la Palatul Parlamentului alături de colegii săi. Deși Andreea este foarte mândră de realizările fiicei sale, există și motive pentru care se îngrijorează. Violeta se implică mult în proiectele pe care le desfășoară, iar uneori pune odihna pe locul al doilea.

violet-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În ciuda succesului de care s-a bucurat fiica sa, vedeta recunoaște că perioada de organizare a evenimentului a fost extrem de stresantă pentru adolescentă și este preocupată de faptul că Violeta nu se odihnește atât de mult precum ar trebui. Aceasta pare să fie principala cauză a micilor neînțelegeri care apar între cele două.

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin.

Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Violeta a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său

Violeta este o tânără talentată, care a moștenit de la tatăl său, Ștefan Bănică Jr., pasiunea pentru muzică. Cu toate acestea, nu este interesată să transforme pasiunea pentru muzică într-o meserie, ci intenționează să studieze Dreptul.

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică. În familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție. Dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a povestit Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton