Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Tragedia care a marcat-o

Andreea Marin a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Tragedia care a marcat-o
8

de Cristina Țapu,

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite și respectate vedete de televiziune din România, a vorbit deschis despre cel mai mare regret al vieții sale în cadrul conferinței „Fain & Simplu” organizată de Mihai Morar. Cu o sinceritate dezarmantă, ea a dezvăluit detalii dureroase despre copilăria sa dificilă și impactul acesteia asupra vieții și carierei sale.

Andreea Marin a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale

Andreea Marin a fost nevoită să se maturizeze de la o vârstă fragedă, însă a recunoscut că dorința de a fi independentă și puternică a avut un preț pe care l-a plătit cu vârf și îndesat. Pierderea mamei de la o vârstă fragedă a afectat-o teribil pe Andreea, care a învățat din copilărie ce înseamnă munca pe brânci.

„Nu mi-am trăit copilăria, n-a fost normalitate pentru un copil să ducă atâtea pe umerii săi. Și apoi, mai târziu, am pierdut acea bucurie a copilăriei. M-am aruncat în muncă. Eu de la 18 ani muncesc și sunt pe picioarele mele, însă a fost și pasiune. Am muncit ceea ce am iubit, dar ce pot să zic este că n-am mai copilărit. Am uitat să râd cu poftă mult timp, am uitat să mă bucur de viață cu adevărat și eram mereu într-o cursă contracronometru.”, a povestit Andreea Marin, vizibil emoționată.

andreea-marin-4-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin a făcut confesiuni tulburătoare despre accidentul în care și-a pierdut mama.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima„, a povestit fosta prezentatoare.

Andreea Marin s-a confruntat cu depresia

Andreea Marin s-a confruntat cu depresia în trecut și a cerut ajutorul unui specialist pentru a putea procesa stările prin care trecea. Se afla în fața televizorului și urmărea analiza unui psiholog referitor la sinuciderea Mădălinei Manole.

Atunci a observat că simptomele pe care le afișa Mădălina coincideau cu stările pe care ea, la rândul ei, le experimenta. Epuizarea, incapacitatea de a se odihni oricât ar fi fost de obosită, o stare nejustificată de tristețe, toate au reprezentat semnale care au făcut-o să apeleze la ajutorul unui specialist.

Motivul pentru care Andreea Marin nu dorește să revină în televiziune

Întrebată dacă nu simte lipsa televiziunii, Andreea a avut un răspuns complex în care a explicat de ce nu este nerăbdătoare să revină în fața camerelor de filmat.

„Nu îmi lipsește deloc, din două motive: în primul rând, sunt foarte des invitată la televiziuni, pentru că sunt un om bine pregătit în meseria sa și în domenii conexe și aduc plusvaloare și audiență, ceea ce e important, evident. În plus, sunt mereu în actualitate cu proiecte noi, de interes, care schimbă vieți în bine adeseori, și acest lucru nu rămâne neobservat”, a menționat Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton