; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin Bănică, premiată în Austria

03 November 2010

Fosta Zână a surprizelor' a fost premiată în cadrul galei Life Goes On, desfăşurată în Austria, cu trofeul Angajament social pe termen lung', anunţă site-ul Andreei Marin, andreeamarinbanica.acasa.ro.

.

Andreea a primit această distincţie pentru toate actele sale umanitare şi de voluntariat pe care le-a făcut mai bine de 15 ani, atat pentru români, cât şi pentru străini. Premiul i-a fost înmânat de Ioan Hollander, fostul director al Operei din Viena.

În acest sens, Andreea a participat la gala organizată în Tirol, alături de personalităţi ale Austriei şi din alte ţări, în cadrul căreia s-au acordat premii celor care s-au implicat de-a lungul timpului în campanii umanitare pe termen lung.

Evenimentul a avut loc la Congress Center Innsbruck, unde au participat peste 600 de personalităţi implicate activ din punct de vedere social-umanitar. Gala a fost prezentată de o sportivă de performanţă de origine română stabilită de ani buni în Austria.

Andreea nu se ocupă doar de evenimente caritabile, ea a apărut în cel mai recent videoclip al soţului ei Ştefan Bănică la piesa Super-love'. Pe 12 octombrie, fosta vedetă TVR a fost prezentă la evenimentul de lansare al albumului Super-love' semnat Ştefan Bănică, unde a afişat un look tineresc cu o ţinută rock-chic şi o coafură lejeră. De asemenea, Andreea a stat la aceeaşi masă cu actorul Nicolas Cage şi soţia acestuia la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, organizat de către Asociaţia Ovidiu Rom.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare