; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin, la Bodrum pentru vacanţă şi nu numai

25 July 2012

Prezentatoarea emisiunii Trezeşte România' de la Realitatea TV a revenit pentru câteva zile în Turcia pentru un set de analize şi recuperare post-operatorie la clinica Acibadem din Bodrum. Acolo, vedeta TV a urmat tratamente de reflexologie, şedinţe de acupunctură şi s-a relaxat în centrele de wellness ale complexului medical.

După ce a terminat cu recuperarea, Andreea s-a retras câteva zile alături de fetiţa ei, Violeta, departe de zgomotul oraşului, într-un resort exclusivist situat pe o colină, la 20 de kilometri de Bodrum.

Merg la Bodrum în fiecare an, în vacanţă, de ani buni. Este un loc de care m-am ataşat pentru că oferă condiţii excelente familiilor cu copii. Cum timpul liber pe care îl am la dispoziţie este întotdeauna limitat, conceptul turismului medical mi se pare foarte avantajos: îmbini plăcutul cu utilul şi cu atenţia de care au nevoie trupul, sufletul şi mintea ta.

Eu am avut ceva probleme de sănătate şi nu am acordat destul de mult timp recuperării. La trei zile după operaţie eram în avion pentru că seara urma să prezint emisiunea în direct. Mă bucur că Acibadem există acum şi la Bodrum, Astfel, nu am fost nevoită să aleg între sănătate şi vacanţă, ci le-am îmbinat într-un mod fericit', a declarat Andreea.

andreea-marin-clinica-acibadem-2

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare