; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin Bănică face dezvăluiri la „D Paparazzi”

04 March 2012

Emisiunea „D Paparazzi' vine cu dezvăluiri în premieră, duminică, 4 martie 2012, de la 19.45, la Kanal D. Pentru prima ediție a primăverii, Adelina Pestrițu a pregătit două materiale în exclusivitate. Într-un interviu în exclusivitate acordat la Istanbul, Andreea Marin Bănică a vorbit despre modul în care familia ei își petrece vacanța.

„Noi nu ne facem vacanțele doar în străinătate. De exemplu, în această iarnă am fost la țară, la noi, la Telega, unde avem o căsuță și a fost o săptămână de vis', a spus Andreea.

Nici Violeta, fiica ei, nu este straină călătoriilor. Prima călătorie a Violetei a fost în Franța, când avea doar șase luni. E un cetățean al lumii. De exemplu, i se pare anormal că acum am plecat fără ea', a mărturisit vedeta.

Dezvăluirile făcute de Andreea Marin pe malurile Bosforului le veți putea afla diseară, de la 19.45, la Kanal D.

Elena Gheorghe vrea o nuntă…fără emoții

Tot atunci, Elena Gheorghe vorbește în premieră despre nunta ei. Cântăreața plănuiește să se căsătorească, iar pentru ziua respectivă are o dorință foarte mare.

„Mi-aș dori tare mult să nu fiu stresată la nunta mea, ceea ce nu cred că se va întâmpla pentru că sunt o tipă perfecționistă și îmi doresc ca toată lumea să se simtă bine și să iasă totul perfect', a declarat Elena.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare