; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andreea Marin Bănică, apariție spectaculoasă la Chișinău

05 October 2012

Andreea Marin Bănică a fost invitata de marcă la Petrecerea Roz organizată de un portal de femei din Republica Moldova, eveniment dedicat luptei împotriva cancerului la sân. Dacă dress-code-ul evenimentului impunea o ținută care să conțină culoarea roz, Andreea Marin Bănică a sfidat regulile alegând să poarte o rochie neagră, cu decolteu generos, semnată Mihaela Drafta, accesorizată însă cu panglica roz, simbolul luptei contra cancerului la sân.

Andreea Marin Bănică a cumpărat rochia chiar dintr-un butic din Chișinău, acolo unde se vând creațiile Mihaelei Drafta, designerul român fiind extrem de apreciat în Republica Moldova.

Am avut plăcerea s-o cunosc pe Mihaela cu prilejul evenimentului de lansare al noului sediu al Fundației pe care o conduc și i-am spus că îi admir creațiile. Am fost plăcut surprinsă să descopăr că rochiile ei fac furori și la Chișinău', declară Andreea Marin.

La petrecere au participat peste 100 de femei din Chișinău, iar scopul a fost acela de a trage un semnal de alarmă cu privire la necesitatea unui control medical periodic pentru a preveni cancerul la sân.

andreea-marin-chisinau

Picture 2 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare