; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin_MG_5602

Andreea Marin are un colț de rai acasă: „Visul soțului meu, o microfermă”

24 April 2015

În ediția de astăzi a emisiunii D-Paparazzi', de la Kanal D, Ilinca Vandici o are invitată pe Andreea Marin.

Pentru prima oară, Andreea Marin invită o echipă de filmare în grădina casei sale, locul unde întreaga familie se relaxează. Vedeta a povestit că Violeta, fiica ei, nu se dă la o parte de la grădinărit și că îi place la nebunie să planteze copaci.

Vișinul și cireșul sunt plantați de fiica mea. Ea a săpat groapa, ea l-a așezat în pământ, iar anul trecut, vișinul a fost plin cu fructe gustoase și aromate', a spus Andreea Marin.

[Not a valid template]

Fosta prezentatoare tv a dezvăluit reporterilor D-Paparazzi' care sunt planurile pentru colțul de rai pe care și l-a amenajat lângă casa, dar și care este una dintre dorințele soțului său, Tuncay.

Plănuim să mergem la Istanbul, la piața de flori și să aducem multe plante, așa cum am făcut și anul trecut, când am venit cu portbagajul plin cu pomi. Visul soțului meu este să facem o seră și o microfermă. Deocamdată avem doar un cățel și două pisici, dar într-o microfermă vom putea crește pui, curcani', a povestit vedeta.

Urmăriți întregul interviu în exclusivitate, astăzi, de la ora 22:00, în emisiunea D-Paparazzi', prezentată de Ilinca Vandici, la Kanal D.

Ilinca Vandici - D-Paparazzi - Kanal D

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare