; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin ar putea reveni pe micile ecrane

26 July 2011

Andreea Marin Bănică, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize', ar putea reveni pe micile ecrane. Ea a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că are deja mai multe oferte, scrie Libertatea.

În prezent, Andreea Marin se ocupă de un proiect personal, numit „Școala mamelor', prin intermediul căruia oferă asistență medicală și psihologică mamelor.

Despre proiectul tv care ar putea-o readuce pe micile ecrane, Andreea Marin a declarat că o interesează să facă o emisiune la standardul pe care și-l dorește.

„Mă uit și văd că 90% din programe sunt la un nivel extrem de scăzut. Sunt fericită că nu sunt nevoită să fac compromisuri. Televiziunea a fost o pasiune pentru mine, dar nu a fost singura sursă de venit', a povestit fosta prezentatoare.

Ofertele pe care le-a primit deja ar putea să o readucă chiar de a doua zi în fața telespectatorilor. „Există șanse și mâine să revin în televiziune, teoretic', a spus Andreea Marin.

„Trebuie să recunosc faptul că există nişte oferte pe care le-am luat în calcul. Vreau să evoluez şi nu să involuez”, a spus vedeta în emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Andreea Marin a prezentat „Surprize, Surprize' între 1999 și 2005.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare