Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin este o mamă fericită și mândră. Anunțul făcut despre fiica sa,Violeta: „Se luptă pentru fiecare pas”

Andreea Marin este o mamă fericită și mândră. Anunțul făcut despre fiica sa,Violeta: „Se luptă pentru fiecare pas”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Marin are toate motivele să fie o mamă mândră. Fiica sa, Violeta, în vârstă de 16 ani este o domnișoară inteligentă, cuminte și implicată în numeroase proiecte. Peste măsură de fericită datorită realizărilor Violetei, Andreea Marin a făcut un anunț important pe paginile personale ale rețelelor de socializare.

Andreea Marin, anunț despre fiica sa de 16 ani, Violeta

Andreea Marin vorbește deschis despre fiica sa, Violeta, și detaliază cum a evoluat aceasta de-a lungul timpului, precum și despre planurile și realizările sale. Prezentatoarea a anunțat că fiica sa va participa la o conferință internațională destinată liceenilor.

„De mai bine de jumătate de an, zi de zi, o văd pe fiica mea implicată profund într-un proiect în care crede cu toată ființa, se luptă pentru fiecare pas spre împlinirea lui, caută soluții alături de colegii ei la fel de entuziaști din echipa de organizare pentru ca acest vis să devină realitate la București.

andreea marinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Anul trecut, ea a participat la Berlin la un amplu eveniment similar, însă acum ediția ce se apropie, numită FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations), are ambiții mari la noi acasă, ea va începe pe 17 februarie și va dura 5 zile, fiind găzduită în mare parte la Palatul Parlamentului, precum și la sediul @isb.romania . E vorba despre o conferință internațională pentru liceeni, clădită în totalitate de elevi pentru elevi, ei se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță mondială, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent„, a scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare.

Violeta a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, Ștefan Bănică Jr.

Într-unul dintre spectacolele clasice desfășurate la Sala Palatului, el a pregătit o surpriză pentru public. Fiica sa, Violeta, a urcat pe scenă alături de el și împreună au oferit un moment deosebit. Violeta l-a acompaniat la pian și a strâns ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. Mândră de succesul fiicei sale, Andreea Marin a făcut o serie inedită de declarații.

Violeta nu se pricepe doar la pian, ci are și o voce foarte bună, conform Andreei Marin. Adolescenta nu dorește să participe la evenimente în care își expune talentul artistic și preferă să se axeze asupra altor activități. Andreea speră că, într-o bună zi, Violeta va dori să împărtășească cu publicul frumusețea vocii sale.

Planurile Violetei sunt unele diferite, însă. Adolescenta dorește să urmeze Facultatea de Drept și să ajungă să aibă o carieră în acest domeniu dificil.

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică. În familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție. Dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a povestit Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton