; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit despre rivalitatea pe care o are cu Mihaela Rădulescu. „Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare”

03 April 2021

Andreea Marin (46 ani) și Mihaela Rădulescu (51 ani) sunt rivale de o viață și chiar dacă nu mai sunt în competiție din punct de vedere profesional au rămas cu un dinte una împotriva celeilalte. Andreea Marin a vorbit despre acest subiect în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, abordând și cazul în care Mihaela a facut-o vită.

Se vorbește de ani de zile despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu și despre faptul că cele două dive nu se suportă. Andreea Marin a punctat acest subiect în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV. Este poate pentru prima dată când vedeta TVR este atât de deschisă în a povesti despre relația ei cu cea care îi este rivală de mai bine de două decenii.

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!', i-a mărturisit Andreea Marin lui Mădălin Ionescu. Se știe că cele două au fost colege în emisiunea „Uite cine dansează!', de la PRO TV. Andreea a fost în juriu, iar Mihaela a prezentat. Nici acolo nu s-au mai apropiat, relațiile au fost la fel. „Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nicio importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant… îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nicio relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionist! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!'. 

Andreea Marin, despre Mihaela Rădulescu: „Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică'

Declarațiile au fost făcute de Mihaela Rădulescu într-o convorbire telefonică, în urmă cu câțiva ani, dar acum vine reacția Andreei Marin. „Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!', a mai spus Andreea Marin.

Mădălin Ionescu a fost curios și a întrebat-o dacă mai există vreun om în presă care să o deranjeze. Vedeta a surprins când a declarat că nu. Nu a mai fost diplomată și a făcut alte dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. „Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile, în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel', a încheiat Andreea Marin. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare