Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit considerabil. Vedeta și-a surprins admiratorii cu o ședință foto incendiară

Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit considerabil. Vedeta și-a surprins admiratorii cu o ședință foto incendiară
19

de Cristina Țapu,

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai elegante apariții din showbizul românesc și are un trup de invidiat, trecerea timpului nelăsându-și amprenta asupra sa. Cel mai recent shooting al prezentatoarei a făcut furori în rândul internauților.

Andreea Marin a făcut furori cu cel mai recent shooting

Pe Instagram, Andreea Marin a distribuit fanilor săi instantanee dintr-o ședință foto spectaculoasă, evidențiind faptul că frumusețea și eleganța nu sunt limitate de vârstă. La aproape 50 de ani, vedeta strălucește și ar putea defila oricând pe podiumurile de modă.

andreea-marin-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Reacțiile pline de entuziasm ale fanilor au venit imediat, cu expresii precum „elegantă”, „rafinament”, „feminitate” și „demnitate” folosite pentru a descrie impresionanta apariție a Andreei Marin.

Andreea Marin strălucește la brațul lui Adrian Brâncoveanu

De mai bine de șase ani, Andreea Marin formează un cuplu discret alături de Adrian Brâncoveanu. Prezentoarea recunoaște că între ei doi nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere și că ambii au trecut prin momente dureroase până a-și găsi liniștea emoțională.

Andreea Marin, noi detalii despre căsnicia cu Ștefan Bănică. „Să fie un semnal de alarmă când.. (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 19

De altfel, Andreea a avut curajul de a povesti faptul că s-a confruntat cu depresia și a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a-și putea procesa emoțiile.

Vedeta a fost deranjată de câteva probleme de sănătate, și-a vizitat medicul cardiolog, iar acesta a impulsionat-o să acorde o mai mare atenție sportului. Acesta este și secretul noii sale siluete: exerciții de tip cardio, în special alergat pe bandă.

Andreea Marin a cucerit publicul cu emisiunea „Surprize, surprize,”

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, la Ploiești. Cariera sa în lumea televiziunii a început în anii ’90, iar popularitatea i-a crescut odată cu rolul de prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize,” unde a obținut renumele de „Zâna Surprizelor.” Acest proiect a contribuit semnificativ la consolidarea poziției sale în peisajul media din România.

De-a lungul anilor, Andreea a fost implicată și în proiecte umanitare, fiind ambasadoare pentru organizații precum UNICEF și Crucea Roșie. Andreea Marin este recunoscută nu doar pentru carisma sa în fața camerelor de filmat, ci și pentru dedicarea față de cauzele sociale și umanitare.

Andreea Marin nu s-a limitat doar la cariera sa în televiziune. Implicarea sa constantă în acțiuni caritabile și rolul de ambasador pentru diverse organizații au avut un impact semnificativ în comunitate.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton