Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin a dezvăluit care este talentul pe care fiica sa îl ține ascuns de public: „Sper că, într-o zi, va simți altfel”

Andreea Marin a dezvăluit care este talentul pe care fiica sa îl ține ascuns de public: „Sper că, într-o zi, va simți altfel”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Marin este o mamă mândră, iar fiica sa a atins vârsta de 15 ani, devenind o adevărată domnișoară. Violeta este o adolescentă ambițioasă, care are numeroase aptitudini. Din nefericire, perfecționismul dus la extrem o împiedică să le pună în evidență, iar Andreea Marin încearcă să-și încurajeze fiica pentru ca ea să scoată la iveală talentul pentru muzică pe care l-a moștenit din partea tatălui.

Care este talentul ascuns al fiicei Andreei Marin

Ștefan Bănică Jr., tatăl Violetei, a început recent o serie de concerte de Crăciun. Într-unul dintre spectacolele clasice desfășurate la Sala Palatului, el a pregătit o surpriză pentru public. Fiica sa, Violeta, a urcat pe scenă alături de el și împreună au oferit un moment deosebit. Violeta l-a acompaniat la pian și a strâns ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. Mândră de succesul fiicei sale, Andreea Marin a făcut o serie inedită de declarații.

Violeta nu se pricepe doar la pian, ci are și o voce foarte bună, conform Andreei Marin. Adolescenta nu dorește să participe la evenimente în care își expune talentul artistic și preferă să se axeze asupra altor activități. Andreea speră că, într-o bună zi, Violeta va dori să împărtășească cu publicul frumusețea vocii sale.

„Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune. Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian.  Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”, a declarat Andreea Marin, conform Playtech.

andreea-marin-si-violetaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Violeta nu este interesată să activeze în domeniul artistic

Planurile Violetei sunt unele diferite, însă. Adolescenta dorește să urmeze Facultatea de Drept și să ajungă să aibă o carieră în acest domeniu dificil.

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică. În familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție. Dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a povestit Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton