Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit. „Nu o să mai fac asta. M-am învățat minte”

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit. „Nu o să mai fac asta. M-am învățat minte”
11

de Roxana Mirea,

Andreea Marin a ajuns recent pe patul de spital, confruntându-se cu probleme medicale neașteptate. Vedeta a avut nevoie de intervenția medicilor, iar diagnosticul primit a explicat motivul îngrijorării. Prezentatoarea TV a oferit detalii despre starea ei de sănătate. 

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor

Andreea Marin a fost recunoscută și premiată pentru gala impresionantă pe care a organizat-o în acest an, însă fosta prezentatoare TV a dezvăluit și costul acestui succes. Vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate.  

A fost nevoie de o săptămână de analize pentru a ne da seama că am burnout, pentru a ne da seama ce este cu mine. Nu am dormit 48 de ore, deloc”, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro. 

Andreea Marin a dezvăluit că a plătit un preț mare pentru perfecțiunea galei pe care a organizat-o, ajungând să fie diagnosticată cu burnout. Vedeta nu a dormit timp de 48 de ore înainte de eveniment. A muncit intens și a fost copleșită de oboseală, emoții și presiunea ca totul să iasă perfect. După această experiență, Andreea a promis că va avea mai multă grijă de sănătatea sa și că nu va mai repeta o astfel de greșeală 

„Dacă îți propui să stai într-un fotoliu, comod, 48 de ore, nu vei reuși. Dacă te agiți, dacă muncești, dacă ești într-o viteză 48 de ore, și apoi ești în fața a 1000 de oameni în sală, în fața tuturor echipelor de televiziune prezente acolo, dai interviuri, faci gala, esti și producător și prezentator, intri într-o temere, e copleșitor din punct de vedere al emoțiilor. Nesomnul nu este deloc o idee bună, nu am să mai fac asta, m-am învățat minte și rezultatele…”, a declarat Andreea Marin.  

Nu am dormit pentru că nu apucam să termin tot ce aveam de făcut, oricum nu am reușit, am reușit să termin în proporție de 80% din tot ce mi-am propus. Dar era acea teamă că nu voi reuși să duc la bun sfârșit tot ceea ce mi-am propus. Eram o echipă frumoasă, dar puțini ca număr și în sală erau peste 1000 de oameni, sute de oameni de coordonat, nu a fost deloc ușor”, a mai spus Andreea Marin.  

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andreea Marin, alături de fiica ei 

Violeta Bănică a început cursurile în ultimul an de liceu. Fiica Andreei Marin este elevă acum în clasa a XII-a la un liceu privat din București. Fiica Andreei Marin s-a hotărât deja ce vrea să studieze după terminarea liceului. „Eu vreau să dau la Drept în State, să vedem. Visul meu este să devin avocat în Boston sau New York”, mărturisea Violeta Bănică în emisiunea „La Măruță”. 

Acum, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, a spus cât de greu îi este să știe că Violeta urmează să plece departe de casă.  

„Spun cu sinceritate, e foarte greu ca singurul copil să se pregătească să dea la facultate pe un tărâm îndepărtat. E clar că gândul ei spre o facultate din Statele Unite. Nu e o chestiune de snobism. Are motivele ei bine întemeiate. O susțin cu tot sufletul, dar nu-mi e ușor. Spun cinstit lucrul ăsta. E un sistem care o atrage mai mult, un sistem de învățământ, la asta mă refer. Nu spune nimeni că nu s-ar putea întoarce apoi în România să lucreze. Și eu am făcut specializare în Statele Unite la un moment dat și asta nu înseamnă că viața mea nu e aici. Vom vedea unde o duc pașii, dar sistemul acela o atrage. Trebuie să recunosc că am învățat acolo și știu ce înseamnă această diferență față de Europa. Îmi făcea plăcere să merg la școală și cu asta am spus tot.  

Nu mi-a plăcut America. Nu pot să spun că îmi place mai mult decât Europa, din punct de vedere cultural, al atracțiilor turistice și așa mai departe, însă sistemul de învățământ excepțional, cel puțin acolo unde am ajuns eu într-o Univeristate și e clar că sistemul e altul”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea „La Măruță”. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton