; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea vrea nuntă de Bucureşti

11 July 2012

Co-prezentatoarea emisiunii „Nuntă cu surprize' de la Kanal D ştie ce tradiţii ar vrea să respecte la propria petrecere nupţială.

A trecut un an de când faci, alături de Cove, „Nuntă cu surprize'. Care a fost cea mai trăsnita nuntă la care ai participat?

În primul sezon am luat parte la fel şi fel de nunţi. Din Ardeal până-n Moldova, am văzut aproape tot în materie de nunţi; elementul special vine nu numai din obiceiurile zonei respective, dar şi din modul în care mirii şi familiile acestora au gândit şi organizat cea mai importantă zi a vieţii lor. Probabil că cea mai trasnită nuntă la care am participat a fost cea de la Bâlea Lac. Doi englezi au decis să-şi unească destinele în Biserica de Gheaţă de la Bâlea.

Ce localităţi sau zone din ţară, în care nu mai fuseseşi până atunci, ai descoperit datorită emisiunii?

Am fost impresionată de căldura cu care am fost primită în Maramureş. Anul trecut am participat acolo la o nuntă, iar obiceiurile şi tradiţiile lor m-au cucerit definitiv. Oamenii locului mi-au găsit şi un costum de „moroşancă' pe care l-am îmbrăcat la nuntă. Am văzut foarte multe locuri frumoase din ţară, pe care nu le vizitasem până atunci.

Faci în paralel „Cancan TV' si „Nuntă cu surprize'. Cum îţi împarţi orarul săptămânal?

Reuşesc să mă împart cu succes între emisiile „Cancan TV' (care sunt în timpul săptămânii) şi filmările pentru emisiunea „Nuntă cu surprize' (din weekend), asta până la sfârşitul lunii iulie, când „Cancan TV' va intra în vacanţă.

Ce obicei văzut în emisiune ai vrea să-l ai şi la nunta ta, dacă şi când vei avea una?

Vreau ca nunta mea să fie una simplă, dar la care să se respecte toate tradiţiile locului în care m-am născut. Nu aş putea să am la nunta mea un obicei pe care-l vedeţi în Moldova sau Banat şi care nu se regăseşte la nunţile din Bucureşti… Când o să mă mărit? Nu ştiu, Dumnezeu e singurul care ar putea răspunde la această întrebare (râde).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare