; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea (1)

Andreea Mantea va prezenta noul show matrimonial de la Kanal D, „Puterea dragostei”

29 October 2018

Cu experiență în ceea ce privește emisiunile matrimoniale, Andreea Mantea va fi la cârma noului reality show matrimonial, care va fi difuzat in curand la Kanal D, „Puterea dragostei' / „Power of Love', in care participantii in emisiune vor avea sansa de a isi gasi sufletul pereche si de a-si schimba radical viata, va fi prezentat de Andreea Mantea. 7  femei si 7 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.  

Telespectatorii vor avea un rol important in parcursul concurentilor in gasirea adevaratei dragoste, in sensul ca acestia isi pot vota preferatul. In fiecare saptamana, participantul, barbat sau femeie, care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu in bani.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei' le transmite un mesaj celor care sunt in cautarea dragostei si a sufletului pereche, indemnandu-i totodata sa iubeasca fara bariere si sa arate lumii intregi ca dragostea nu cunoaste limite.

Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este >', a transmis Andreea Mantea celor care vor sa se inscrie la emisiune.

Toti cei care au implinit varsta de 18 ani si care au curajul sa traiasca o experienta unica a iubirii in fata camerelor se pot inscrie la casting accesand www.putereadragostei.ro  

Nu ratati, in curand, la Kanal D, „Puterea dragostei', reality show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea care schimba vieti si ofera telespectatorilor spectacolul unic si emotionant al cautarii sufletului pereche.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare