; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea urăşte bărbaţii mincinoşi

20 January 2012

Cu două emisiuni la Kanal D („Cancan tv' şi „Nuntă cu surprize'), Andreea Mantea are o viaţă profesională plină şi una personală care… lipseşte cu desăvârşire. Deşi îşi doreşte o relaţie de dragoste, frumoasa brunetă spune că dragostea nu este o prioritate acum pentru ea, a dezvăluit ea pentru „TVmania' care apare pe piaţă luni, 23 ianuarie.

Lipsa timpului liber e acută, întrucât Andreea Mantea are liber doar vinerea, vreo câteva ore, însă bruneta nu se plânge defel, nici măcar din cauză că nu are cum să-şi facă un iubit.

Mi-aş dori din tot sufletul o relaţie, dar sunt conştientă că nu e posibil acum. Nu ştiu cine te-ar aştepta la 2 dimineaţa când ajungi acasă de la muncă să te vadă 10 minute.  Probabil când o să apară cineva care, nu ştiu, o să merite într-adevăr, poate că atunci o să pot, când vrei, poţi', ne-a mărturisit vedeta.

Atitudinea rezervată vine din dezamăgirile ultimilor ani şi pare că Andreea nu a trecut cu totul peste relaţia cu Andrei Ţârdea, terminată în 2009.

Andreea spune că s-a simţit de multe ori rănită, dezamăgită, păcălită, dar acest lucru a călit-o şi mai mult.

Dacă m-aş îndrăgosti acum de cineva şi persoana respectivă ar greşi de câteva ori, sentimentele mele s-ar stinge imediat. Ce urăsc cel mai mult la bărbaţi este minciuna. Eu într-o relaţie nu vreau să mint', a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare