; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea mantea si victor slav

Andreea Mantea și Victor Slav se alătură vedetelor de la „Super Potriveala” (Kanal D)

07 August 2017

Când vor avea oare timp de încă o emisiune? Kanal D, postul unde Andreea Mantea și Victor Slav prezintă, în sezonul regulat, emisiunea-tabloid „Wow Biz', anunță că vedetele vor apărea și în panelul de vedete de la „Super Potriveala'.

 

„Super Potriveala' este noua emisiune pe care Kanal D o va avea în grilă în această toamnă, un game show care va aduce în fața telespectatorilor, în fiecare ediție, câte doi concurenți non-vedete ce se vor întrece în potriveli de cuvinte.
Andreea Mantea și Victor Slav, anunță Kanal D, au acceptat entuziasmați provocarea de a face parte din echipa de vedete a emisiunii, alăturându-se astfel lui Daniel Buzdugan, Maria Buză, Teo, Axinte, Andreea Bănică și Whats UP, anunțați acum ceva vreme.

Toate aceste vedete își vor pune la bătaie umorul și priceperea, în platoul emisiunii prezentate de George (Jorge), pentru a se „potrivi' în jocurile de cuvinte cu concurentii non-vedetă.

Premiul pus la bătaie e de 25.000 de lei!

În fiecare ediție de „Super Potriveala', a cărei dată de premieră nu a fost încă anunțată de post, concurenții își vor testa abilitățile și se vor distra alături de șase vedete de top, încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propozitie. „Potrivirea' care aduce puncte participanților la competiție se obține atunci când un concurent și un membru al panelului oferă un răspuns identic/similar. În fiecare ediție a show-ului, concurenții au posibilitatea să câștige 25.000 de lei!

De-a lungul sezonului, cele șase vedete din panelul de la „Super Potriveala' se vor schimba.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare