; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea și Cove fac “Vizită cu surprize”

23 November 2011

Din 3 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, la Kanal D, Andreea Mantea și Gabriel Coveșeanu vă invită la Vizită cu surprize', un show plin de energie și umor. Emisiunea vine în întâmpinarea Sărbătorilor de iarnă cu multă voie bună, dar mai ales cu sacul' plin de surprize frumoase.

Andreea și Cove pun competiția nunților în cui' și fac front comun' pentru a ne oferi un reality-show cu adevărat distractiv. Ei vor porni prin țară și vor poposi în casele oamenilor obișnuiți, unde vor munci cot la cot cu aceștia pentru ca Sărbătoarea Crăciunului să fie una de neuitat.

În funcție de regiunea în care se află, Andreea și Cove vor urma întocmai tradițiile locului și, așa cum se obișnuiește pe meleagurile românești, ei vor întâmpina Crăciunul în cel mai frumos mod cu putință. Îi vom vedea gătind bucate tradiționale, vor ajuta la treburile din gospodărie, vor merge cu colindul și vor orna bradul de Crăciun.

Vizită cu surprize' este în acelasi timp și un concurs pentru că, la final, cu ajutorul telespectatorilor, familia a cărei casă va fi cel mai frumos decorată de Crăciun va fi premiată cu o vacanță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare