; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea si Bursucu

Andreea Mantea și Bursucu au o emisiune nouă la Kanal D

27 April 2016

Andreea Mantea și Bursucu (Adrian Cristea) vor prezenta în curând, la Kanal D, emisiunea „Se strigă darul!', un show prin intermediul căruia cei doi prezentatori vor fi alături de tineri însurăței în cea mai frumoasă zi a vieții lor. Andreea și Bursucu vor merge prin țară să descopere tradiții de nuntă dintre cele mai frumoase și să strângă zestrea mirilor.

Andreea Mantea si Bursucu

Vedetele Kanal D se află acum în căutare de viitori miri și mirese, astfel că toți cei care îi doresc pe aceștia la nunta lor se pot înscrie la castingul pentru emisiunea „Se strigă darul!', accesând site-ul www.kanald.ro.

„Este o bucurie imensă pentru mine să mă aflu alături de oameni în zilele lor cele mai fericite. Le vom pregăti nuntașilor surprize frumoase, ne vom bucura alături de ei, de prietenii și de familiile lor. Nu în ultimul rând, vom intra în culisele organizării nunților și vom participa la strângerea darurilor pentru miri', a spus Andreea Mantea.

„Vom fi un fel de vânători de zestre, ne vom afla în mijlocul celor mai spectaculoase tradiții. E o călătorie pe care o aștept cu nerăbdare! Îi invit pe toți cei care ne doresc la cel mai frumos eveniment din viața lor să se înscrie la castingul pentru emisiune', a completat Bursucu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare