Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea se luptă cu o boală autoimună grea și este nevoită să ia zece pastile zilnic. Cum face față situației

Andreea Mantea se luptă cu o boală autoimună grea și este nevoită să ia zece pastile zilnic. Cum face față situației
12

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, este o prezență constantă pe micul ecran de aproximativ 18 ani. Vioaie și mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea dă dovadă de un optimism debordant, așadar nimeni nu ar ghici că, în realitate, se confruntă cu o boală grea. Prezentatoarea este nevoită să ia chiar și zece pastile pe zi pentru a o ține sub control boala.

Andreea Mantea se luptă cu o boală autoimună grea și este nevoită să ia zece pastile zilnic

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună și este nevoită să ia chiar și zece pastile pe zi pentru a o ține sub control. Deși nu este deloc ușor, Andreea a învățat să trăiască cu boala și știe modalitățile la care să apeleze pentru a-i diminua efectele.

Ea trebuie să respecte o serie de restricții alimentare pentru a nu agrava simptomele, însă uneori se abate de la reguli, după cum recunoaște chiar ea.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a dezvăluit vedeta TV la Teo Show, conform Click!

Andreea Mantea a învățat să gestioneze efectele bolii

Andreea se confruntă cu această boală de ani întregi, așadar a învățat cum să o gestioneze, deși procesul este unul dificil. Cu toate acestea, Andreea se declară fericită, împlinită, într-o perioadă foarte bună a viețiii sale.

Creșterea lui David îi ocupă o bună parte din timp, iar prezentatoarea se bucură din plin de copilăria fiului ei. Nu intenționează să aibă o relație pentru că nu este dispusă să aloce energie unei astfel de legături.

de-ce-nu-se-uita-andreea-mantea-la-emisiunile-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În rest sunt foarte bine. Foarte, foarte, foarte bine. Consider că am ajuns într-un punct în care, orice fel de afecțiune aș avea, o diminuez. Încet, încet cred, sper, îmi doresc și știu că așa va fi, o să dispară. Acum lumea care mă aude o să spună nu se poate. Eu cred că e vorba doar de aici (n.red. arătând spre cap). Am controlat multe afecțiuni până în prezent și consider că pot să fac asta în continuare, doar de aici (n.red. arătând spre cap) și de aici (n.red. arătând spre inimă)”, a declarat Andreea Mantea, într-un interviu acordat pentru Unica.

Andreea Mantea a debutat în televiziune în anul 2005

Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, cu o medie modestă la examenul de Bacalaureat, respectiv 7.40, iar cea mai mică nota a luat-o chiar la limba română, proba orală, 5.50.

Primul loc de muncă al Andreei Mantea a fost cel de picoliță, la sfârșitul clasei a noua. Jobul din restaurant a introdus-o în lumea modelingului. Una dintre cliente a observat cât este de frumoasă și i-a sugerat să profite din plin de faptul că Mama Natură a înzestrat-o cu asemenea atuu.

Andreea Mantea are o carieră de succes în televiziune

Astfel, Andreea a început să se prezinte la toate castingurile de modă. Andreea a ajuns să pozeze și în revista Playboy, spre stupoarea tatălui său.

A debutat în televiziune în anul 2005, iar din acel moment au urmat tot felul de proiecte de succes pentru frumoasa prezentatoare. Deși nu are studii în domeniul televiziunii, Andreea Mantea a fost coprezentatoare la emisiunile postului Kanal D -„Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu, „Se strigă darul”, alături de Bursucu (Adrian Cristea), „Nuntă cu suprize”, alături de Cove, „Te vreau lângă mine”, dar și „Puterea dragostei”.

Sursă foto: Kanal D – Instagram Andreea Mantea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton