; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

91852115_2702327986556305_8580542845663459982_n

Andreea Mantea revine pe micile ecrane. Ce reality show va realiza la Kanal D

24 September 2020

Din 5 octombrie, Andreea Mantea  revine în fața telespectatorilor cu un nou reality show, Trăiri alături de Andreea Mantea', prin intermediul căruia cei din fața micilor ecrane pot deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care aceasta le trăiește zi de zi.  Fie că se află acasă, alături de membri ai  familiei și prieteni, sau este angrenată în diverse situații de viață, activități profesionale sau de relaxare.

Emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea' va fi difuzată începând din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, la Kanal D.

Emoțiile iubitei prezentatoare TV sunt uriașe, pentru că, după o vacanță bine meritată, așteapta cu nerăbdare întâlnirea cu publicul.

Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm. David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne întâlnim pe Kanal D!', a spus Andreea Mantea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare