; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

121381060_138542034627760_3113565440053016382_n

Andreea Mantea, primele declarații despre iubit:„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc”

20 October 2020

Potrivit presei tabloide, Andreea Mantea are de aproape 5 ani un partener, însă până acum a dorit să nu aducă în centrul atenției acest aspect al vieții sale personale.

După ce de ziua ei a dezvăluit pe instagram surpriza primită de la iubitul său, Andreea Mantea a făcut și primele declarații despre acesta în cadrul unui vlog unde a răspuns fanilor săi la curiozități. Mulți au fost curioși să afle de ce Andreea Mantea nu se afișează alături de iubit.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?', l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat și care a avut un răspuns ezitant, aprobând într-un fel spusele internauților.

Vedeta de la Kanal D a ales să fie sinceră cu fanii ei și a explicat de ce preferă să aibă o relație discretă.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?’, a mărturisit Andreea Mantea.

 

Noua emisiune a Andreei Mantea, „Trăiri cu Andreea Mantea'  este difuzată de Kanal D în fieare luni, de la ora 23.00. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare