; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Burlăciţa îşi duce pretendenţii la fermă: “Voi pune bazele viitoarei mele relaţii”

07 August 2014

După o călătorie de mai bine de două luni în America, burlăciţa Andreea Mantea şi cei cinci pretendenţi ai săi rămaşi în competiţie au revenit pe meleaguri mioritice pentru cel de-al zecelea episod al reality-show-ului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Andreea Mantea

„Experienţa din America nu o voi uita niciodată, dar cred că aici în România voi pune bazele viitoarei mele relaţii. Sunt sigură că ce este mai bun din această aventură abia acum începe!', a declarat burlăciţa la revenirea în ţară.

Şi pentru a se asigura că băieţii fac tot ce le stă în puteri pentru a o cuceri, Andreea a decis să le testeze simţul practic, dar şi puterea de muncă, la o fermă. Astfel, cei cinci concurenţi vor locui vreme de două săptămâni la Casa Vlăsia, unde zi de zi îşi vor oferi ajutorul în îngrijirea animalelor şi grădinărit.

„Ce am trăit noi în America a fost ca un vis, dar eu am nevoie ca omul de lângă mine să se adapteze oricărei situaţii. Aş vrea să văd dacă ei sunt la fel de dornici şi de determinaţi ca să mă cucerească şi atunci când dau de greu. Mi-a fost teamă că unii dintre ei au luptat pentru mine doar pentru a rămâne în America', a mărturisit Andreea.

Astfel, din luxosul Los Angeles, cei cinci concurenţi au ajuns direct în grajdurile unei ferme din România. Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, a vrut să meargă primul la grajd:

„Fac orice e nevoie, nu mi-e jenă de muncă. Dar dacă a fost ideea Andreei, cred că are un simţ al umorului foarte bine dezvoltat'.

Sub atenta supraveghere a doamnei Ana, îngirjitoarea de la fermă, Cristian a muls vaca, a curăţat grajdurile şi s-a implicat în mai toate activităţile zilei:

„Nu sunt fiţos, sunt doar bine îngrijit' a continuat concurentul, care a cerut un brăduţ de maşină pe care să-l poarte cu el cât stă în grajduri.

Cum s-a descurcat acesta, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20:30, în cadrul celui mai nou episod „Burlăciţa', la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare