; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacita   finala   Andreea Mantea (1)

FOTO| Andreea Mantea prezintă „Mireasă pentru fiul meu”

07 January 2015

De la sfârșitul lunii ianuarie, Andreea Mantea (însărcinată în patru luni și jumătate) îi va lua locul Mirelei Boureanu Vaida la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu'. Aceasta din urmă se pregătește să devină mama unei fetițe.

Andreea Mantea

Doar câteva săptămâni o mai despart pe Mirela Boureanu Vaida de cel mai important moment din viaţa sa – venirea pe lume a micuţei sale, Carla Maria, aşa că decizia de a găsi o persoană care să îi ţină locul în emisiune devenea tot mai urgentă.

Copyright Mihai Stetcu_1Mirela Boureanu Vaida_20141024_0001

După mai multe probe, producătorii emisiunii au decis că Andreea Mantea este cea mai potrivită alegere în acest sens.

Dragii mei, a venit vremea vacanţei! O vacanţă pe care n-am avut-o în trei sezoane şi jumătate de emisiune, întrucât nu mi-am dorit-o sau n-am simţit nevoia s-o am… Dar acum o aştept nerăbdătoare. În foarte scurtă vreme voi intra în concediu prenatal şi voi aştepta, liniştită şi emoţionată, cel mai frumos moment al vieţii: venirea primului meu copil pe lume.

Copyright Mihai Stetcu_1Mirela Boureanu Vaida_20141024_0002

Emisiunea rămâne pe mâini bune şi sunt convinsă că Andreea Mantea, cu şarmul şi charisma ei, va face o treabă extraordinară. Predau ştafeta unei alte viitoare mămici şi, ca de la mămică la mămică, îi doresc Andreei multă răbdare şi putere, pentru că nu e uşor, dar e frumos. Sunt sigură că va trăi momente speciale alături de concurenţi! Iar eu promit să mă întorc repede!', a declarat Mirela.

Andreea Mantea pleacă de la Kanal D

            La rândul ei mămică în devenire, Andreea este foarte bucuroasă de noul proiect:

„Urmăream demult emisiunea, mai ales că şi eu am participat şi prezint la rândul meu un reality show de dating, şi mă refer aici la „Burlăciţa' şi „Burlacul', aşa că ştiu în mare care sunt trăirile celor care decid să participe la astfel de emisiuni. Mirela îmi e tare dragă, înţeleg perfect situaţia în care se află ea acum, mai ales că şi eu trec prin emoţiile venirii pe lume a unui bebeluş şi mă bucur enorm că o pot ajuta. Abia aştept să îi cunosc pe concurenţi', a mărturisit Andreea Mantea, cu care telespectatorii se vor întâlni spre sfârşitul lunii ianuarie în noua postură de prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare