Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea, în drumeție cu fiul său pe un traseu cu 519 trepte. „O perioadă o să vrea doar la mare!”

Andreea Mantea, în drumeție cu fiul său pe un traseu cu 519 trepte. „O perioadă o să vrea doar la mare!”
14

de Cătălina Matei,

Mare amatoare de ieșiri în natură, Andreea Mantea a avut parte în weekend-ul trecut de o drumeție aparte, alături de fiul său în vârstă de 9 ani, David. Cei doi au ajuns la o altitudine de aproape 2.000 de metri, pe un traseu spectaculos ce a inclus și 519 de trepte.

Andreea Mantea, drumeție cu fiul său, David

Andreea Mantea are o relație extrem de apropiată cu fiul ei, David, în vârstă acum de 9 ani. Cei doi obișnuiesc să iasă des în natură, excursiile la munte fiind preferatele juniorului.

Cel mai recent, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” d ela Kanal D a mers cu fiul său într-o drumeție, în Masivul Ceahlău. Mai precis, Andreea Mantea și David au ajuns pe Vârful Toaca, la o altitudine de 1.904 metri, pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee din țara noastră care include și 519 de trepte din metal.

A vrut la munte, l-am dus la munte. O perioadă o să vrea doar la mare!”, a scris amuzată Andreea Mantea într-o postare pe contul său de Instagram, acolo unde a și postat mai multe fotografii din timpul excursiei.

Andreea-Mante-drumetie-munte-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Andreea Mantea nu este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii

Andreea Mantea este singură de ceva vreme și nu intenționează să schimbe acest aspect prea curând. Ultima sa relație a durat cinci ani și a fost una discretă, vedeta refuzând să se afișeze public alături de cel care i-a fost partener. În trecut, ea a avut o relație și cu sportivul Cristian Mitrea, iar din iubirea lor a luat naștere David, fiul pentru care vedeta Kanal D ar muta și munții din loc.

Andreea preferă să-și dedice timpul și energia fiului său. „David are propriile sale interese și pasiuni, iar eu încerc să-l susțin și să-l ghidez în fiecare etapă. Este important să îi ofer dragoste și înțelegere, dar și să-i ofer spațiu să evolueze ca individ. (…) Ne place să petrecem timp în natură, să citim cărți și să vizionăm filme sau seriale împreună. Încercăm să avem momente de calitate și să ne bucurăm unul de celălalt”, ne declarat Andreea Mantea într-un interviu cu ceva timp în urmă.

Andreea-Mante-drumetie-munte-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Îl iubesc enorm pe David, este totul meu. Îl voi sprijini în toate alegerile pe care le va face în viaţă, îi promit că îi voi fi alături, indiferent de deciziile pe care le va lua pentru el. Îmi doresc doar să fie bine, fericit şi să simtă ca ceea ce face, ce decizii va lua pentru el… să simtă că sunt cele bune. Îl voi ghida, îi voi fi alături la fiecare pas”, ne-a mai spus vedeta Kanal D într-un alt interviu.

Cât despre lucrurile pe care nu i le poate refuza lui David… „Îi plac foarte mult dulciurile şi mi-e tare dificil să îl las fără ele, dar sunt atentă la cantităţi. Oricât de mult îi explic cât de nociv este zahărul, lui îi plac în continuare dulciurile…”, ne-a mai mărturisit Andreea atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton