; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Andreea Mantea îmbracă rochia de mireasă, diseară, la „Burlăciţa”

03 July 2014

Aflată la filmările pentru Burlăciţa, în America, Andreea Mantea – protagonista show-ului difuzat de Antena 1 – a decis să îi supună pe cei 9 pretendenţi aflaţi în lupta pentru cucerirea inimii ei la o probă romantică.

Andreea Mantea

A închiriat o vestită capelă din Vegas, în care s-a căsătorit chiar Bon Jovi, şi şi-a întâmpinat concurenţii în rochie albă de mireasă, invitându-i totodată să îi spună fiecare ce simte pentru ea. Concurenţii au avut la dispoziţie o zi pentru a-şi pregăti „discursul', fără să aibă habar însă de surpriza pe care Andreea le-o pregătise.

vlcsnap-2014-07-02-12h47m08s120

„De mică mă visam în rochie de mireasă. Nu e prima oară când îmbrac rochia albă, s-a mai întâmplat la diferite prezentări de modă, însă niciodată nu am făcut asta pentru un bărbat. E pentru prima oară când am emoţii atât de mari înaintea unei întâlniri', a povestit Andreea, în aşteptarea concurenţilor.

„Mă gândesc că există posibilitatea ca acum să fiu pentru prima oară în rochie de mireasă în faţa viitorului meu soţ. Dacă această zi e ziua în care fac repetiţii pentru nuntă?' a completat ea.

Concurenţii s-au străduit din răsputeri, însă doar unul dintre ei a reuşit să o impresioneze atât de tare pe burlăciţă, încât aceasta să îl invite pe loc la o întâlnire privată. Ba mai mult, tot el a fost cel care a determinat-o pe Andreea să facă o mărturisire incredibilă: „Simt că în acest moment el e singurul care ar putea să devină soţ!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare