; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacita   finala   Andreea Mantea (1)

Andreea Mantea îmbracă rochia albă de mireasă în finala „Burlăciţa”

21 August 2014

Nu mai puţin de 20 de cavaleri s-au alăturat în competiţia pentru cucerirea burlăciţei Andreea Mantea, pentru ca în marea finală, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1 să ajungă doar trei dintre aceştia – Cristian, Alex şi Marius.

Burlacita - finala - Andreea Mantea (1)

„Fiecare dintre cei ajunşi în finală merită o dragoste mare, o căsnicie fericită şi un final de poveste. Si eu merit acelaşi lucru, dar cum să îmi dau seama care dintre ei este cel lângă care cu adevarat pot să trăiesc tot restul vieţii? Cum să aleg când sufletul si mintea au păreri diferite. Nu doresc nimănui să fie în postura mea. Am tot zis că este greu, dar niciodată nu a fost ca acum. Câteva clipe mă mai despart de momentul care ar putea fi cel mai fericit din viaţa mea', mărturisea Andreea Mantea, înainte de dezvăluirea marelui deznodământ.

În rochie lungă albă, într-unul dintre cele mai romantice locuri de la malul mării, burlăciţa trăieşte la intensitate maximă ultimele momente din show.Burlacita - finala - Andreea Mantea (2)

Cine oare va fi alesul? A reuşit vreunul dintre ei să îi fure inima frumoasei burlăciţe? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în această seară, de la 20:30, în cadrul marei finale a reality show-ului de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare