; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Andreea Mantea îi va lua locul Biancăi Drăgușanu în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”

01 August 2018

Andreea Mantea se pregătește să preia ștafeta show-ului matrimonial „Te vreau langa mine', după ce colaborarea postului Kanal D cu Bianca Drăgușanu a încetat, vedeta dorind să dedice mai mult timp proiectelor personale pe care le are în derulare, dar și fetiței sale.

 

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, cu o vastă experiență în televiziune, aceasta moderând de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: WOWBiz', Se striga darul!', Nunta cu surprize'. Aflată în vacanță împreună cu fiul ei David, Andreea Mantea a mărturisit că este nerăbdătoare să revină pe micul ecran, cu forțe proaspete, într-un proiect TV care cu siguranță va ajunge la inimile telespectatorilor.

„Primesc cu brațele deschise această nouă provocare. Sunt foarte fericită și de abia aștept să iau parte din acest proiect care îmi este atât de drag și cred eu că mi se potrivește mânușă. Va fi o experiență minunată, pe care am mai trăit-o, atunci când am moderat o altă emisiune matrimonială, așa că nu îmi rămâne decât să îmi controlez emoțiile și să fiu alături de concurenții care vor veni în platoul pentru a-și găsi dragostea. Acum sunt în vacanță, îmi încarc bateriile pentru a reveni cu forțe proaspete. Abia aștept să ne reîntâlnim pe micul ecran!', spune Andreea Mantea.

Potrivit informațiilor noastre emisiunea „WowBiz' va fi scoasă din grila Kanal D începând din această toamnă. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare