; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Andreea Mantea e fascinată de serialele turcești

24 March 2016

Andreea Mantea a mărturisit într-un interviu că este fan al serialelor și că a fost cucerită de povestea fascinantă a producțiilor turcești în urmă cu câțiva ani când, la Kanal D, se difuza 1001 de nopți'.

Andreea Mantea

Urmăresc foarte multe seriale și, da, am devenit și fan al serialelor turcești. Sunt înnebunită după «Bahar» (n.r. serialul «Bahar: Viață furată»)! Primul serial turcesc la care m-am uitat a fost «1001 de nopți», după care am urmărit «Suleyman Magnificul», bineînțeles, iar acum nu pierd niciun episod din «Bahar: Viață furată». «Bahar» îmi mănâncă viața! J', a povestit Andreea Mantea.

Pentru că de cele mai multe ori când se difuzează serialul, Andreea se află la cabina de machiaj, în toiul pregătirilor pentru show-ul WOWBiz', vedeta face eforturi să urmărească netulburată producția ei preferată.

Fetele de la machiaj se chinuiesc de fiecare dată să îmi aplice machiajul pentru că tot întorc capul spre televizor. J Și dacă nu pot să mă uit, încep să țip: «Citește-mi, citește-mi!». După atâția ani la Kanal D tot nu am reușit să învăț limba turcă. Ca să ne înțelegem, toată lumea urmărește acest serial. Cam așa decurge o noapte aici, înainte de a intra pe platoul emisiunii', a continuat Andreea Mantea.

Serialul Bahar: Viață furată' este difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare