; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Andreea Mantea, declarații exclusive despre concurenții emisiunii „Puterea dragostei” (Kanal D)

04 June 2020

Andreea Mantea povestea recent pentru TVmania că timpul petrecut pe platourile de filmare a reality show-ului „Puterea dragostei', difuzat de Kanal D a crescut, nivelul de muncă fiind unul mai solicitant mai ales de la debutul pandemiei. 

În ultima lună concurenții show-ului s-au confruntat cu situații tensionate, multe din acestea afectând-o și pe prezentatoarea emisiunii. Andreea ne-a povestit însă că trăirile de acolo sunt la intensitate maximă și că încearcă de fiecare dată să îi înțeleagă pe cei care au poate uneori ieșiri nepotrivite. 

„Trăiesc la intensitate maximă alături de concurenți, încerc să îi înțeleg pe toți, să pricep ce mecanisme duc la anumite reacții. Sunt tineri, sunt plini de energie, de vise, de planuri, de orgolii, dezvoltă pasiuni… Uneori orgoliile și pasiunile sunt greu de ținut în frâu. Dar, cum spuneam, e ca în viață acest reality, cu bune, și cu rele. Și, ce e mai important, cu emoții firești', a declarat Andreea Mantea pentru TVMania.

Andreea Mantea este stabilită de la sfârșitul anului 2018 în Istanbul, pentru filmările emisiunii „Puterea dragostei’ difuzată de Kanal D de luni până vineri de la orele 11.00 și 17.00 și sâmbăta și duminica de la orele 16.00 și 19.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare