Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea, decizie curajoasă după ani întregi în care a luat și zece pastile pe zi: „Nu recomand asta nimănui!”

Andreea Mantea, decizie curajoasă după ani întregi în care a luat și zece pastile pe zi: „Nu recomand asta nimănui!”
13

de Cristina Țapu,

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, se confruntă de ani buni cu o boală autoimună care îi creează mari bătăi de cap. Prezentatoarea a luat, însă, o decizie îndrăzneață. Iată ce a hotărât!

Andreea Mantea se confruntă de ani întregi cu o boală autoimună

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună și este nevoită să ia chiar și zece pastile pe zi pentru a o ține sub control. Deși nu este deloc ușor, Andreea a învățat să trăiască cu boala și știe modalitățile la care să apeleze pentru a-i diminua efectele.

Ea trebuie să respecte o serie de restricții alimentare pentru a nu agrava simptomele, însă uneori se abate de la reguli, după cum recunoaște chiar ea.

Andreea Mantea, vacanță în DubaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a dezvăluit vedeta TV la Teo Show, conform Click!

Andreea se confruntă cu această boală de ani întregi, așadar a învățat cum să o gestioneze, deși procesul este unul dificil. Cu toate acestea, Andreea se declară fericită, împlinită, într-o perioadă foarte bună a viețiii sale. Acum, prezentatoarea a luat o decizie îndrăzneață, care ar putea fi contestată de către mulți.

Andreea Mantea a decis să întrerupă tratamentul pe care-l urma

După o perioadă în care a urmat cu rigurozitate tratamentul medicamentos, Andreea Mantea a hotărât să renunțe la medicamente și să își dedice mai mult timp rugăciunii. Cunoscuta vedetă de la Kanal D susține că, având încredere în ajutorul divin, consideră că nu este potrivit să recurgă simultan și la administrarea de medicamente.

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare.

Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat Andreea Mantea, conform Unica.

Sursă foto: Instagram Andreea Mantea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton